Blitz-Zement

Neutral-Blitzzement-1kg_WEB2016

Greitai stingstantis montažinis cementas.
Metaliniams vartams, balkonų bei laiptinių turėklams, durų bei langų rėmams, lentynoms kriauklėms ir kitoms konstrukcijoms greitai sumontuoti ir įtvirtinti. Mūro vietoms, kuriose sunkiasi vanduo, bei betoniniams vamzdžiams užsandarinti. Lauko ir vidaus darbams. Tinka visiems tvirtiems grublėtiems mineraliniams pagrindams aukštuminėje ir požeminėje statyboje.

Sutvirtėja per 5 – 7 min., apkrovą išlaiko po maždaug 15 min.

Made_in_Germany_MeffertAG_Farbwerke_logo_WEB

Panaudojimas ir savybės: Metaliniams vartams, balkonų bei laiptinių turėklams, durų bei langų rėmams, lentynoms kriauklėms ir kitoms konstrukcijoms greitai sumontuoti ir įtvirtinti. Mūro vietoms, kuriose sunkiasi vanduo, bei betoniniams vamzdžiams užsandarinti. Lauko ir vidaus darbams. Tinka visiems tvirtiems grublėtiems mineraliniams pagrindams aukštuminėje ir požeminėje statyboje. düfa Blitz-Zement greitai hidrauliniu būdu kietėjantis montavimo skiedinys cemento pagrindu, be chloridų, atsparus atmosferos veiksniams. Labai gerai dengiamas ir gaunama gerai formuojama masė, kuri priklausomai nuo temperatūros jau po kelių minučių išlaiko apkrovą. düfa Blitz-Zement per trumpą laiką greitai pasidaro labai tvirtas.

Pagrindas: turi būti švarus, tvirtas ir sausas. Stipriai įgeriančius pagrindus gruntuoti giluminiu gruntu düfa Tiefgrund LF arba düfa Grundier-konzentrat.

Naudojimas: Apie 0,33 l vandens sumaišyti su 1 kg düfa Blitz-Zement iki plastiško skiedinio ir iškart dengti. Dengimo trukmė apie 3 – 3,5 min. (20°C). Kai temperatūra aukštesnė, sukietėja greičiau, kai žemesnė – lėčiau. Pastaba: sukietėjusios medžiagos, kad pasidarytų vėl tinkama dengti, negalima skiesti nei vandeniu, nei šviežia medžiaga, negalima maišyti su gipsu arba kalkių priedais.

Įrankių valymas: plauti vandeniu iškart po darbo.

Spalva: pilka

Pakuotė: 1 kg

Laikymas: Sausoje patalpoje 12 mėnesių nuo pagaminimo datos, žr. markiruotę ant pakuotės.

This entry was posted in Glaistai, Produktai. Bookmark the permalink. Follow any comments here with the RSS feed for this post. Both comments and trackbacks are currently closed.