Baukraftkleber

PRONOVA baukraftkleber ntr

Statybiniai poliuretaniniai klijai (skystos vinys)
Universalūs poliuretaniniai plataus panaudojimo premium klasės konstrukciniai klijai, ypač stipriai sukimbantys. Skirti klijuoti įvairioms medžiagoms iš medžio, akmens, gamtinio akmens, metalo, keramikos ir plastmasės. Taip pat naudojami ištrauktų varžtų ar šarnyrų fiksavimui, ankerinių varžtų įklijavimui, laiptų pakopų fiksavimui ir tvirtinimui, metalinių ankerinių detalių klijavimui. Po sukietėjimo, galima šlifuoti ir perdažyti. Lauko ir vidaus darbams.

Sąnaudos: 310 ml – klijuojant plokštumas apie 150-200 ml/m²

Made_in_Germany_MeffertAG_Farbwerke_logo_WEB

Pagrindas: Pagrindas turi būti švarus, sausas, tvirtas, nuriebalintas ir laikantis apkrovą. Lygūs paviršiai uždaromis poromis, esant reikalui, turi būti nuvalyti specialiomis valymo priemonėmis, pvz. acetonu ar pan. Po valymo paviršių palikti vėdintis maždaug 10 min.

Naudojimas: Nupjauti tūbelės viršuje virš sriegio esantį antgalį. Užsukti pridedamą tūbelės antgalį ir nupjauti jį įstrižai toje vietoje, kuri pagal skersmenį atitiktų norimą siūlės plotį. Klijus užtepti dantyta glaistykle, priklausomai nuo poreikio, taškais arba juostomis. Naudojant ant ypač lygių paviršių, kaip pvz. PVC ar metalas, klijų paviršių, sukibimui padidinti, reikėtų pašiaušti. Esant poreikiui, klijuojamas dalis palaikyti suspaustas iki sukibimo (sutvirtėjimo)

Įrankių valymas: Iškart po darbo valyti spiritu, acetonu ar benzinu. Išdžiūvusios medžiagos likučius galima pašalinti tik mechaniškai.

Spalva: rusvai gelsva

Pakuotė: 310 ml

Žaliava: Poliuretanas

Konsistencija: Pastos pavidalo

Darbo temperatūra: Nuo +5˚С iki +35˚С

Atsparumas temperatūrai: Nuo -40˚С iki +110˚С

Plėvelės susidarymo laikas: Apie 5 minučių

Tvirtėjimo laikas: Apie 2,5 mm per parą, esant  +23°С temperatūrai ir 50% santykinei oro drėgmei.

Galiojimo laikas: Uždaroje pakuotėje – 12 mėn., atidarytoje – 7 dienos. Saugoti nuo šalčio.

This entry was posted in Hermetikai, Klijai, Produktai. Bookmark the permalink. Follow any comments here with the RSS feed for this post. Both comments and trackbacks are currently closed.